Οι αγώνες των Τμημάτων Υποδομής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ

Σαββατοκύριακο γεμάτο επίσημα και φιλικά παιχνίδια ήταν για τα τμήματα Υποδομής που βρέθηκαν στα παρκέ του ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ αλλά και άλλων γηπέδων της Ξάνθης, παίζοντας έτσι το αγαπημένο τους άθλημα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟΣ 48-42

Ένα Σάββατο γεμάτο μπάσκετ ήταν για τα γυναικεία τμήματα υποδομής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που υποδέχτηκαν στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Πανσερραϊκού δίνοντας επίσημα αλλά και φιλικά παιχνίδια.

Η ευχαρίστηση όλων των παρευρισκόμενων από τις προσπάθειες των νεαρών παιχτριών ήταν έντονη ενώ και τα παιχνίδια όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος είχαν χαρακτήρα ντέρμπι δίνοντας έτσι μια επιπλέον ομορφιά.

Διαιτητές: Ευσταθιάδης – Παναγιωτόπουλος

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Πεχλιβανίδης): Ντάκου, Μπουκουβάλα, Παπαγεωργίου, Νεοφυτίδου, Ψυχουδάκη, Βουλγαράκη, Γκουντάκου, Ασλανίδου, Τασούδη, Κανίδου, Βουγιουκλή, Βαφειάδου,Τσιμιγκάτου.

Παράλληλα οι δυο ομάδες μέσω των προπονητών τους είχαν προγραμματίσει και φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε και οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες που αποτελούταν από κορίτσια γεννημένα το 2011,2012 και 2014 να αρχίσουν να νιώθουν αγωνιστικούς ρυθμούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’

ΑΡΙΩΝ – ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 48-59

Δυο παιχνίδια περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 7/8-05 για το τμήμα Παμπαίδων Α’ του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ θυμίζοντας έτσι λίγο NBA καθώς μέσα σε διάστημα λίγων ωρών κλήθηκαν να δώσουν σημαντικά παιχνίδια.

Βέβαια αυτό δεν πείραξε καθόλου τους παίχτες καθώς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο παρκέ και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και παράλληλα να πάρουν μια τεράστια δόση ευχαρίστησης.

Το Σάββατο ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ φιλοξενήθηκε στο ΔΑΚ από τον συμπολίτη Αρίωνα και τους παίχτες του Γιώργου Κούτρα να κερδίζουν με 48-59 (ημίχρονο 21-31) αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ σε όλη την διάρκεια της συνάντησης.

Διαιτητές: Ισιγώνης – Μαμαλίγκατζη

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Κούτρας): Πουργιάζης, Ζάβουρας, Τσικρίκης, Παπαδόπουλος, Καραγκιοζίδης, Μερμικλής, Κουντουσάκης, Βασαλάκης, Λίττας, Μελίδης, Σαραντίδης.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 61-65

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα του Αστέρα Καβάλας νίκησε στο τέλος με 61-65 την αντίστοιχη του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με την κούραση από το παιχνίδι της προηγούμενης μέρας να αφήνει τα σημάδια της.

Διαιτητές: Ρουκάς – Μαμαλίγκατζη

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ: Πουργιάζης, Κουντουσάκης, Μερμικλής, Μελίδης, Βασαλάκης, Παπαδόπουλος Ζάβουρας, Τσικρίκης, Λίττας, Βουλκίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β’

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΑΡΙΩΝ 28-49

Το απόγευμα του Σαββάτου το Β’ τμήμα Παμπαίδων του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που έχει προπονητή τον Χάρη Βοϊβατόπουλο υποδέχτηκε τον συμπολίτη Αρίωνα για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, συνεχίζοντας έτσι το αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και την συλλογή εμπειριών.

Μάλιστα ήταν το 2ο παιχνίδι μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς είχε προηγηθεί το παιχνίδι της Τρίτη με αντίπαλο την Ασπίδα οπότε οι νεαροί καλαθοσφαιριστές έζησαν έντονα τους ρυθμούς του μπάσκετ αυτή την εβδομάδα.

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Αθανασιάδης

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Βοϊβατόπουλος): Χατζόπουλος, Μποζ, Κεμπαρίδης, Δημόπουλος, Ρουκάς, Μερίσογλου, Βάμπουλας, Παρσάνογλου, Ιωσηφίδης, Γκίγκης.