Αμοιρίδης: «Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών»

Ικανοποιημένος από την νίκη εμφανίστηκε ο κ. Αμοιρίδης μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τα Μουδανιά. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Το χθεσινό παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Ήταν δύσκολο και ο σημαντικότερος λόγος ήταν ότι μετά από αυτό ακολουθεί ένα κενό στο πρωτάθλημα λόγω εορτών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το μυαλό όλων να μην βρίσκεται όσο έπρεπε στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε χωρίς συγκέντρωση και χαλαρή διάθεση και το πληρώσαμε στο 1ο ημίχρονο. Η συνέχεια ήταν καλύτερη για μας και μπορώ να πως πώς βάσει συνθηκών έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.»

Για την συνέχεια: «Πάμε σε ρεπό αυτό τις μέρες κάπως μεγάλο καθώς έχουμε αθλητές φοιτητές που θα φύγουν για να κάνουν γιορτές με τις οικογένειές τους. Η αλήθεια είναι πως δεν θα δουλέψουμε όπως θα θέλαμε εκ των πραγμάτων. Πιστεύω όμως ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους , υπεύθυνα και με διάθεση για να ετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει με την νέα χρονιά.Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους , Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές και υγεία πάνω απ’ όλα. «