Αποτελέσματα αγωνιστικών τμημάτων

Δυο αναμετρήσεις ανάμεσα σε ΛΕΥΚΙΠΠΟ και Αρίων Ξάνθης περιλάμβανε το αγωνιστικό μενού των τελευταίων 24ωρου για το εφηβικό και παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής όπου οι ομάδες της Ξάνθης στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής αναμετρήθηκαν στο ΔΑΚ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση οι νεαροί παίχτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ αν και βρέθηκαν δύο φορές στο -15 κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα

Μια αναμέτρηση που κρίθηκε μετά από δυο παρατάσεις δείγμα της επιθυμίας των ομάδων να κατακτήσουν τη νίκη και για αυτό αξίζουν σε όλους.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Κούτρας – Σταύριδης): Ζαβούρας, Πουργιάζης, Παπαδόπουλος,Τσικρίκης, Παναγιωτίδης, Βουλκίδης, Γουδέλης, Μερμικλής, Μπατζάκ, Μελίδης, Βασαλάκης, Κουντουσάκης και Πολυχρόνης (πρώτη εμφάνιση για την ομάδα μας).

Τα δεκάλεπτα: 18-6,30-17,44-35,56-56(κ.α.),65-65(Α’ παράταση),68-75(Β’ παράταση)

Λίγες μέρες αργότερα ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και Αρίων Ξάνθης αναμετρήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος. Οι πολλές απουσίες λόγω της ίωσης που έχει πλήξει την ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ έφεραν και την ήττα με 72-51 από έναν καλύτερο αντίπαλο.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Κούτρας – Σταυρίδης): Ζαβούρας, Τσικρίκης,Καλεντζή, Κοπτόπουλος, Μπίκος,Γκοβέσης, Πολυχρόνης, Μερμικλής.

Τα δεκάλεπτα:22-12,49-26,63-35,72-51

Δυστυχώς ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Δερβάν Καλετζή που αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Όλη η οικογένεια του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον πάντα χαμογελαστό Δερβάν.

Ευχαριστούμε τον Αρίωνα για την φιλοξενία και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις του στο εφηβικό πρωτάθλημα.