Δελτίο τύπου – Ευχαριστήριο

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων (ΕΦΠΜΠΠΞ) που εκπροσωπεί τους Συλλόγους και τα μέλη τους που συμμετέχουν στις ομάδες τους θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης για την τιμή που μας έκανε να βραβεύσει το σύνολο των Συλλόγων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημά μας (ΦΠΜΠΠΞ).
Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του 1st International Tournament Lefkippos και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι βραβεύτηκαν για την φιλανθρωπική τους δράση και την προσφορά τους στην κοινωνία της πόλης της Ξάνθης.
Αποτελεί πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, γιατί για πρώτη φορά στα 7 χρόνια αναγνωρίζεται δημόσια από κάποιους το έργο που επιτελείται στο Πρωτάθλημά μας και δη από ένα μεγάλο αθλητικό σωματείο. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά,ικανοποίηση και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο και το ιερό του σκοπού μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε 2 εκ των Συλλόγων μας που συμμετείχαν στο ΦΠΜΠΠΞ, τον Χ.Ο.Ξ και τον Σύλλογο Εβριτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν το Διεθνές Τουρνουά του Λεύκιππου με τα χορευτικά τους τμήματα, καθώς και το σύνολο των συλλόγων που συμμετείχαν και συμμετέχουν στο πρωτάθλημά μας και που ως αποτέλεσμα είχε να το εδραιώσουν ως θεσμό.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Α.Ο. Λεύκιππο να έχει μια πολύ καλή πορεία και πάντα επιτυχίες εντός και εκτός χώρας αναδεινύοντας την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο όπως έπραξε με το πετυχημένο Διεθνές Τουρνουά που διοργάνωσε.

Με τιμή,
Η Οργανωτική Επιτροπή