Ένα ιστορικό βράδυ με την έναρξη και του γυναικείου μας τμήματος!

Ιστορικό το σημερινό βράδυ για τον Λεύκιππο Ορόσημο Ξάνθης, καθώς πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου 2020, με την απαραίτητη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ, η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση μετέπειτα του γυναικείου μας τμήματος!

Ο πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης, ο ταμίας Πέτρος Τσίλογλου, o γενικός γραμματέας Χαρίλαος Ζακόπουλος, η διοικητική υπεύθυνη της ακαδημίας Νεκταρία Παπαδοπούλου, ο τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας Λεωνίδας Μαγιάννης, ο γενικός αρχηγός Απόστολος Αποστολίδης και το μέλος Στέφανος Παϊτάρης, υποδέχθηκαν τα κορίτσια του κόουτς Πεχλιβανίδη στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” και ευχήθηκαν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, με υγεία και δύναμη, τονίζοντας πως η διοίκηση του συλλόγου θα βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα τους στο ξεκίνημα μιας νέας “διάστασης” των δραστηριοτήτων του Λεύκιππου! Παρόντες και ο γενικός αρχηγός του γυναικείου τμήματος Ηλίας Καραπαπάζογλου, καθώς και οι προπονητές Χρήστος Βαχαρίδης και Νίκος Ρετζέπης!

Πριν την έναρξη της προπόνησης, στην ιστοσελίδα μας μίλησαν ο πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης και ο προπονητής Παναγιώτης Πεχλιβανίδης, μια  συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε επόμενη ανάρτηση!