Η κορυφαία φάση του αγώνα ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΚΑΟΧ

Αναμφίβολα μια από τις φάσεις που έκλεψε τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση Λεύκιππος Ξάνθης – ΚΑΟΧ για την 21η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών ήταν το καλάθι του έφηβου Δερβάν Καλεντζή.

Ο νεαρός ψηλός του Λευκίππου κατέγραψε ακόμη μια εμφάνιση στο ενεργητικό του, αγωνίστηκε περίπου 9 λεπτά στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΧ, πετυχαίνοντας μάλιστα και τους πρώτους του πόντους στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την λήξη της συνάντησης οι γηπεδούχοι έχοντας στην κατοχή τους την μπάλα κυκλοφόρησαν υποδειγματικά την μπάλα και ο Καλεντζή έγινε τελικός αποδέκτης της όμορφης ομαδικής προσπάθειας και με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο καλάθι γράφοντας το 70-46 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι ήταν στον πάγκο πανηγύρισαν έντονα το καλάθι που ήταν το πρώτο του με την ανδρική ομάδα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης ο Νίκος Δώδος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά στις προηγούμενες συναντήσεις.

Ειδικά στην 4η περίοδο η 5αδα των γηπεδούχων αποτελούταν από τους πρωταθλητές εφήβους της ΕΚΑΣΑΜΑΘ την περίοδο 2020-2021 (Μακαρατζή, Δεληγιάννη, Καλεντζή) και τους Ξανθιώτες Παϊτάρη και Τσίλογλου.

Καθόλου άσχημα για τον Λεύκιππο Ξάνθης που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Δείτε το καλάθι του Δερβάν https://www.youtube.com/watch?v=Uwk5qZZFiDE