Οι μικροί αθλητές του Λεύκιππου μας ευχήθηκαν «Καλό καλοκαίρι»

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα διεξήχθη η γιορτή των Ακαδημιών του Λεύκιππου της σεζόν 2017-2018. Οι μεγάλες φετινές επιτυχίες του Συλλόγου έδωσαν έναν ξεχωριστό πανηγυρικό τόνο στην φετινή γιορτή από την οποία δεν έλειψε κανείς.

Μικροί αθλητές οι οποίοι αποτελούν το λαμπερό μέλλον του Λεύκιππου, προπονητές, διοικούντες και γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Σωτήρη Κοκκινόπουλο να υπόσχεται μια νέα χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για τους μικρούς μας καλαθοσφαιριστές αναλύοντας το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Συλλόγου ενώ εκ μέρους της Διοίκησης ο  κ. Πασχάλης Λύρατζης τόνισε ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται πάντα κοντά σε αθλητές και γονείς δημιουργώντας όλες τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου τα παιδιά να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Δεν παρέλειψαν και οι δύο να ζητήσουν να βοηθήσουν οι γονείς με την παρουσία και συμπαράστασή τους την ανδρική ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κατά την διάρκεια της γιορτής οι μικροί αθλητές του Λεύκιππου έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια ενώ σε όσους πρώτευσαν σε αυτά δόθηκαν μπάλες με τις υπογραφές των παικτών της ανδρικής ομάδας.

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα παιδιά με τις απονομές να κάνουν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Τσίλογλου , τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Τσιρχόγλου, Αποστολίδης και Σοφίας καθώς  και οι προπονητές των Τμημάτων των Ακαδημιών του του συλλόγου κ.κ. Πεχλιβανίδης, Παλλάκης, Κούτρας, Ρετζέπης και Δώδος.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία σας στην σημερινή μας  γιορτή!