Η βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα του παιδικού στη Χρυσούπολη

Εκτός έδρας “δοκιμασία” είχε το παιδικό του Λεύκιππου Ορόσημο την Κυριακή (11/10). Το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μπορεί να ηττήθηκε από τη Χρυσούπολη με 62-59, ωστόσο “κρατά” την βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα που έδειξε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Το σύνολο του Φίλιππου Παϊτάρη “έβγαλε” κάποιες καλές συνεργασίες κατά την διάρκεια του κυριακάτικου παιχνιδιού ενώ ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα.

Λίγο η απειρία -καθώς υπενθυμίζουμε πως ο μέσος όρος ηλικίας του παιδικού του Λεύκιππου είναι μικρότερος συγκριτικά με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος- λίγο κάποια λάθη που έγιναν αλλά και τα φάουλ που είχαν “φορτωθεί” κάποιοι εκ των νεαρών αθλητών της ομάδας, όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα στην τελευταία περίοδο ο αντίπαλος να “γυρίσει” το παιχνίδι. Πάντως, υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός πως οι καλαθοσφαιριστές του συλλόγου μας φανέρωσαν ξεκάθαρη αγωνιστική πρόοδο στο κυριακάτικο ματς (11/10).

Δεκάλεπτα: 9-20, 19-28, 31-37, 62-59

Διαιτητές: Παπαθεολόγου-Μαμαλίγκατζη

Λεύκιππος: (Παϊτάρης): Αλεμδάρ 38 (2), Ζερνίδης 2, Τσικρίκης 5, Γκοβέσης 4, Κοπτόπουλος 10, Πόλι, Ζουρίδης, Λαύκας, Χαλκίδης, Πουργιάζης