Η βραβευση του CAFFEINE MVP της 1ης αγωνιστικής

Ο Αλή Μπουτσακτσή αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων ο CAFFEINE MVP του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ στον αγώνα με τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής 2022-2023 και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Ο σέντερ της ομάδας παρέλαβε το βραβείο από το τμήμα Παγκορασιδων (κορίτσια 9-12 ετων) του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που εχει προπονητή τον Παναγιώτη Πεχλιβανίδη και μαζί με το έπαθλο ελαβε και τις ευχές για ανάλογη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να εχει υγειά.

Από την πλευρά του ο Μπουτσακτσή ευχαρίστησε τις νεαρές αθλήτριες και υποσχέθηκε πως θα παραβρεθεί σε παιχνίδι τους ώστε να διαπιστώσει τις ικανότητες τους.

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κοσμο που με ψήφισε και με ανέδειξε MVP της αναμέτρησης με τον Πολύγυρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες και τους προπονητές που είναι πάντα διπλά μου και με έχουν βοηθήσει να εγκλιματιστώ.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Πολύγυρο μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλο μας πρόσωπο έτσι ώστε να μπορέσουμε με την εκτός εδρας νίκη».