Η βράβευση του Jovanovic για το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση CAFFEINE MVP της 3ης αγωνιστικής με τον Vasilie Jovanovic να παραλαμβάνει το βραβείο λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Ο Μαυροβούνιος περιφερειακός συγκέντρωσε περίπου τους μισούς ψήφους των φιλάθλων στο διαγωνισμό που διεξάγεται μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.

Ο Αντιπρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ κος Αναστάσιος Ζάρας που πραγματοποίησε τη βράβευση τόνισε: « Όλοι μας σαν Δ.Σ. θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Jovanovic για την επιτυχία όπως και στους συμπαίχτες του για τη νίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ.

Το ρόστερ μας έχει αξιόλογους καλαθοσφαιριστές και σε κάθε αναμέτρηση θέλουμε να υπάρχουν και άλλοι διακριθέντες αθλητές.

Εύχομαι καλό υπόλοιπο της σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες. Η Διοίκηση έχει δείξει πως στόχος του συλλόγου είναι η πρόοδος και πιστεύω πως το έχουμε αποδείξει.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια όπως και τους γονείς και αθλητές της Ακαδημίας μας που βρίσκονται στις κερκίδες και υποστηρίζουν τις προσπάθειες μας».

Από την πλευρά του ο Jovanovic δήλωσε: « Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση του βραβείου και ευχαριστώ τους φιλάθλους που με επέλεξαν. Πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας απέναντι στους Μαχητές που είναι μια καλή ομάδα. Έχουμε προπονηθεί σκληρά και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να μείνω για χρόνια στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και να βοηθήσω το σύλλογο να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Προσπαθώ μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος και να εκτελώ τις οδηγίες των προπονητών».

Αναλυτικά τη βράβευση μπορείτε να την δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/uimt7ZOjbL4