Καλοτάξιδο φίλε Σαμπάν!

Ο αδερφικός μας φίλος, ο ακούραστος καλλιτεχνικός διευθυντής του Λεύκιππου Ορόσημο Ξάνθης, Σαμπάν Ραμαδάν Ογλού https://www.facebook.com/saban.ramadanoglou μετά από πολυετή ενασχόληση με τη φωτογράφηση, προχώρησε στην πρώτη έκδοση του πρώτου του βιβλίου. Ευχαριστούμε θερμά τις εκδόσεις ΕΝΔΟΧΩΡΑ, τον αγαπητό μας εκδότη Γιάννη Κουριανίδη, τον συγγραφέα, φίλο και μέλος του Λεύκιππου Αθανάσιο Τσακνάκη και ιδιαιτέρως τον Λάμπη Καϊτεζίδη, φίλο καρδιακό και μέλος της οικογένειας του Λεύκιππου, οι οποίοι με κοινό αγώνα και συντονισμένες προσπάθειες συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω έκδοση. Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια  για την εξαιρετική έκδοση των υπέροχων φωτογραφιών του φίλου μας του Σαμπάν! Καλοτάξιδο!
Δύο λόγια από τον ίδιο τον καλλιτέχνη :
“Από πιτσιρίκο “με θυμάμαι”, να τριγυρνώ στους μπαξέδες και στα δασάκια . Ο λόγος παράξενος για την ηλικία μου. Καθόμουν με τις ώρες ακούγοντας τα κελαηδήματα των πουλιών! Δίχως να τα βλέπω, τα ξεχώριζα από τα τιτιβίσματά τους. Τα αγάπησα, τα λάτρεψα, έγιναν κομμάτι της Ζωής μου. Αργότερα, οπλισμένος με τις κάμερες και το Μεράκι μου, περίμενα τη Στιγμή! Να αποτυπώσω την Ομορφιά τους! Δεν ξέρω αν τα κατάφερα! Με την πολύτιμη συμπαράσταση της Νεϊλάν Χοτζάρ, που απόδωσε την Επιστημονική ονομασία τους και την Ευχαριστώ από καρδιάς, το πρώτο μου Λεύκωμα με φωτογραφίες των μικρών φτερωτών Φίλων της περιοχής μας, είναι έτοιμο! Ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια. Το Λεύκωμα διατίθεται από το κατάστημα Studio ΙΤΑΛΟΣ, του φίλου, Λάμπη Καϊτεζίδη”
Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Studio Italos, https://www.facebook.com/StudioItalos/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBHJoccmT4FOQR4oO9hJSp7-ij6XeFar4hAXpMt1C-nqc34SBNdMu1Ks5jt8wCTCuOUSQn9Uvc1ZyUz
το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, στην οδό Τσιμισκή 10 (εντός της στοάς).