Με Διδυμότειχο ο Λεύκιππος για το παιδικό πρωτάθλημα

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 14:00 ο Λεύκιππος αντιμετωπίζει τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Σουφλί, είναι το τελευταίο επίσημο της σαιζόν 2021-2022 για τις αναπτυξιακές ηλικίες, με τον προπονητή του Λευκίππου, Γιώργο Κούτρα, να πραγματοποιεί τον απολογισμό για το παιδικό τμήμα.

« Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέψαμε αρχικά στις προπονήσεις και στη συνέχεια στα επίσημα παιχνίδια. Πολλά παιδιά τα τελευταία χρόνια δεν είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε αυτά που έπρεπε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Λεύκιππο αλλά για όλες τις ομάδες.

Οφείλω να παραδεχτώ πως όλοι έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις και στους αγώνες. Σε όλους αξίζουν τα εύσημα και είμαι σίγουρος πως θα πράξουν το ίδιο και στη συνέχεια.

Ευχαριστώ τους γονείς που έδειξαν εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους προπονητές και φυσικά στην Διοίκηση που είναι δίπλα μας και παρέχει τόσο σε μένα όσο και στον άμεσο συνεργάτη μου Μάνο Σταυρίδη αυτά που χρειαζόμαστε για να κάνουμε την δουλειά μας »