Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός του Παιδικού

Συνθήκες NBA βίωσαν οι παίδες του Λευκίππου δίνοντας δυο παιχνίδια μέσα στο Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου υποδεχόμενοι τον Αίαντα Κομοτηνής και την Φιλία Ορεστιάδας.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο Λεύκιππος υποδέχτηκε τον Αίαντα Κομοτηνής γνωρίζοντας την ήττα με 33-44 σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο όταν και οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά πάνω από 10 πόντους και ουσιαστικά έθεσαν τις βάσεις για το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 7-12, 15-21, 22-34, 33-44

Λεύκιππος (Κούτρας – Σταυρίδης): Γκοβέσης 12, Λιάτσας, Κοκονόπουλος, Τσικρίκης 11, Παπαδόπουλος, Ζαβούρας, Μπουκουβάλας 6, Βασαλάκης, Λίττας, Μελίδης, Αγγορούδης 4, Χαλκίδης, Πουργιάζης.

 

Την Κυριακή στις 14:00 υποδέχτηκε την Φιλια Ορεστιάδας με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του Γιώργου Κούτρα και Μάνου Σταυρίδη να είναι σταθεροί στο παιχνίδι τους και να παίρνουν τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Έβρου.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο και το νωθρό ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση, πήραν το προβάδισμα και με μικρές αυξομειώσεις στο σκορ πρόσθεσαν ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Λεύκιππος (Κούτρας – Σταυρίδης): Γκοβέσης 24, Λιάτσας 12, Αγγορούδης 9, Τσικρίκης 4, Κοκονόπουλος 3(1), Βασαλάκης 3(1), Πουργιάζης 2, Λίττας 1, Μπουκουβάλας, Ζαβούρας, Παπαδόπουλος Μελίδης.