Νίκη και τώρα…μπαράζ

Αν κάποιος , στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έλεγε ότι ο νεοφώτιστος Γ΄ Εθνική  Λεύκιππος Caffeine θα διεκδικούσε , μέσω μπαράζ, την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, σίγουρα θα τον έπαιρναν για «τρελό». Κι όμως, η ομάδα του Παναγιώτη Αμοιρίδη, όχι μόνο κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της, αλλά με την κατάκτηση της 4ης θέσης της δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στη Β Εθνική μέσω αγώνα μπαράζ!!!!!
Πραγματικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας!!!!!

Απέναντι στον ΒΑΟ που ήθελε πάση θυσία την νίκη για να κρατηθεί στην κατηγορία,  οι παίκτες του Λεύκιππου Caffeine έδειξαν χαρακτήρα και ψυχραιμία και επικράτησαν τελικά με 67-70 επιδεικνύοντας πλουραλισμό στην επίθεση αφού τέσσερις παίκτες σημείωσαν πάνω από 10 πόντους.

Πρώτοι σκόρερς για τον Λεύκιππο Caffeine οι Κουμπάνης με 16 πόντους και Στασινόπουλος με 15.

Δεκάλεπτα: 11-15, 29-28, 46-45, 67-70

Διαιτητές: Κοντογιάννης-Γιαννουλής Στ.

 ΒΑΟ (Νομικός-Κατσής): Λεπτοκαρίδης 25(2), Μπαγκντασαριάν, Πετρίδης 4, Τζουβάρας, Ζησόπουλος, Ταζόπουλος 4, Χότζα 20(2), Μαδεμλής 2, Πισιώτης, Βουνάκης 9(2), Γιαννούλης 1, Καδηγιαννάκης 2.

Λεύκιππος Caffeine (Αμοιρίδης): Κουμπάνης 16, Νταβουλτζόπουλος 13, Δώδος, Στεργίου 4, Κυφωνίδης, Παλλάκης 8, Στασινόπουλος 15, Κάλφας, Χρήστου 14(1), Σταματέλος, Βάκρινος