Ο αξιότιμος κύριος Βασίλης Εξηνταβελόνης!

Ο Βασίλης Εξηνταβελόνης έχει δυο μεγάλες… οικογένειες: Η πρώτη αποτελείται από έξι συνολικά άτομα και είναι… η βιολογική, με τον ίδιο, την σύζυγό του Αλεξάνδρα Aυγεράκη και τα τέσσερα παιδιά τους, με τον “πρεσβύτερο” Θεοφάνη να είναι και αυτός μέλος του Λεύκιππου στο τμήμα Παμπαίδων. Η δεύτερη είναι… η μπασκετική, καθώς ο Βασίλης ασχολείται πολλά χρόνια με τα “πεπραγμένα” της πορτοκαλί μπάλας. Αν και ξεκίνησε τον αθλητισμό ως τερματοφύλακας στην Θράκη Γραβούνας, από όπου κατάγεται, τον κέρδισε… τελικώς το μπάσκετ! Έπαιξε στον Φ.Ο.Χ. (Φιλαθλητικό Όμιλο Χρυσούπολης) ενώ αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της ομάδας “Παιχτούρες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης” μεταξύ άλλων με τους φίλους του Βαρβατσούλια, Ράικο, Γκουτζίκα, Λότσο, Κρασνίδη, Γκιολδέλη! Μέλος και του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης, γενικός αρχηγός στη σεζόν 2019-20 του Απόλλωνα Διομήδειας στο Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης και φυσικά έφορος του ανδρικού τμήματος του Λεύκιππου Ορόσημο εδώ και δύο χρόνια.  Ο άνθρωπος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο διοίκησης και παικτών και προσφέρει τη βοήθειά του σε κάθε κομμάτι του ανδρικού χρειαστεί!

Ο Βασίλης δηλώνει λάτρης του μπάσκετ… το οποίο αποτελεί γι’ αυτόν διασκέδαση, ψυχαγωγία, χόμπι, “αποκούμπι” και τρόπο χαλάρωσης από την δύσκολη επαγγελματική καθημερινότητα. Ως γνωστόν ο Βασίλης Εξηνταβελόνης διατηρεί με επιτυχία μαζί με τη σύζυγό του το κατάστημα Copy Service Shop, επί της Μιχαήλ Καραολή 72, που ασχολείται με την επισκευή-πώληση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, fax, computers και αναλώσιμων υλικών!

Στον Λεύκιππο δεν ξεχνά την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή εκτός έδρας, με την Μακάμπι στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τη σεζόν 2018-19, την “μάχη” με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες στην περσινή σεζόν 2019-20, σε ένα “καυτό” ντέρμπυ και φυσικά έχει να… καυχιέται για την άνοδο του συλλόγου στην Β’ Εθνική και την νέα πορεία που διαγράφει. Πιστεύει ακράδαντα ότι ο σύλλογος έχει ένα ισχυρό μέλλον, έχει όραμα και συγκεκριμένη δυναμική προοπτική, κάτι που συνδυάζεται άμεσα με την παρουσία του Ματθαίου Σαββίδη και του Πέτρου Τσίλογλου στα ηνία της ομάδας, ενώ αισθάνεται… αγωνία και προσμονή για την υλοποίηση ενός νέου πρωτοποριακού project που ετοιμάζεται από τον Λεύκιππο Ορόσημο, στο οποίο θα συνδυάσει το μπάσκετ με ένα ακόμη χόμπι του, που είναι να σχεδιάζει αθλητικό εξοπλισμό και πιο συγκεκριμένα εμφανίσεις αγώνων αλλά και περιπάτου. Τέλος, ευχαριστεί τον Ματθαίο Σαββίδη και τον Πέτρο Τσίλογλου, καθώς και όλα τα μέλη του Λεύκιππου, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του!