Πέτρος Τσίλογλου: Τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ!

Η επίσημη “πρώτη” της Γ’ Εθνικής Ανδρών Μπάσκετ πλησιάζει, βρισκόμαστε 4 ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ και ο πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης, Πέτρος Τσίλογλου ( φωτογραφία δεξιά) δίνει το δικό του “μήνυμα” ενόψει της νέας σεζόν:

“Η διοίκηση του συλλόγου μας υλοποίησε το καλοκαίρι ό,τι καλύτερο προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η ανδρική μας ομάδα, η οποία διανύει πλέον την δεύτερη χρονιά της στην Γ’ Εθνική. Στην σεζόν 2018-19 δώσαμε το πρώτο δείγμα γραφής, πετύχαμε σημαντικά πράγματα και κατακτήσαμε μία πολύ τιμητική θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Φέτος με ανανεωμένο, πολύ έμπειρο και ταλαντούχο παράλληλα ρόστερ, με νέο προπονητικό team, στοχεύουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της Ξάνθης που θα μας τιμούν με την παρουσία τους στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” και να πάμε ακόμη ψηλότερα!

Θέλω να ευχηθώ υγεία περισσότερο από όλα, σε παίκτες και προπονητές όλων των ομάδων της κατηγορίας, να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΔΕΚΑ στον Εύοσμο, να ευχηθώ επίσης φέτος να δούμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο “στολίδι” της Ξάνθης, το Κλειστό “Φίλιππος Αμοιρίδης”. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε σαν Λεύκιππος το καλύτερο, προκειμένου να προσφέρουμε όμορφες μπασκετικές στιγμές.”