Προετοιμασία για τον ΓΑΣ – Παραλειπόμενα από Καβάλα

Για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ετοιμάζεται ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που την Κυριακή 15 Μαιου ταξιδεύει στην γειτονική Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ στο ντέρμπι της Θράκης.

Μετά τις 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αλλά και το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στην έδρα της Αγίας Βαρβάρας για τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, το συγκρότημα του Νίκου Δώδου θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Αθλητικό Κέντρο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα με τους παίχτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης Νίκου Ρετζέπη.

Όλοι τους αναμένεται να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας την Παρασκευή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

*** Σύσσωμη η Διοίκηση του συλλόγου βρέθηκε στην Καβάλα για να παρακολουθήσει την συνάντηση Αγίας Βαρβάρας – ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ για το Κύπελλο «ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

 *** Στην Καβάλα βρέθηκαν και όλοι οι καλαθοσφαιριστές που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και με την παρουσία τους βοήθησαν τους συμπαίχτες τους. Μάλιστα οι Χάρης Βοϊβατόπουλος, Γιώργος Μαυρογιάννης αλλά και ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Γιώργος Κούτρας κάθισαν στον πάγκο δίνοντας μια επιπλέον βοήθεια στον Νίκο Δώδο.

*** Αφανείς ήρωες οι Έφοροι της ομάδας Απόστολος Αποστολίδης, Βασίλης Εξηνταβελώνης και Γιάννης Καπαγερίδης που από την αρχή ως το τέλος της συνάντησης φρόντισαν για κάθε λεπτομέρεια της αποστολής.

*** Στα τελευταία 5 λεπτά της συνάντησης η 5αδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ αποτελούταν από τους Πεχλιβανίδη, Καλεντζή, Γκοβέση, Λιάτσα και Πουργιάζη. Μέσος όρος ηλικίας περίπου 16 ετών και 6 μηνών !!!

*** Μπορεί για 40 λεπτά η Αγία Βαρβάρα να ήταν αντίπαλος μέσα στο παρκέ αλλά το Δ.Σ. του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Διοίκηση και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας για την άψογη φιλοξενία.