Πρώτη νίκη δείχνοντας χαρακτήρα

Το τέταρτο της παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Κυριακής η παιδική ομάδα του Λεύκιππου Ορόσημο απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Καβάλας, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Τελικό αποτέλεσμα 53 – 50 με την ομάδα του Φίλιππου Παϊτάρη να σημειώνει την πρώτη της νίκη. Η παιδική ομάδα του Λεύκιππου είναι μια καινούρια ομάδα με τους περισσότερους πάικτες να πάιρνουν εμπειρίες και με το πέρασμα του χρόνου αλλά και την καθοδήγηση του Φίλιππου Παϊτάρη είναι σίγουρο ότι δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από τα πρώτα δευτερόλεπτα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (15 – 15). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Φίλιππου Παϊτάρη άρχισαν να επιβάλουν τον ρυθμό του και να κλείνουν το ημίχρονο στο +9 (36-27).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμενε ο ίδιος και παρά το “τρέξιμο” του Ηρακλή Καβάλας στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε στα χέρια των παικτών του Λεύκιππου Ορόσημο.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 36-27, 46-36, 53 – 50

Διαιτητές: Ευσταθιάδης – Γερμανού

Λεύκιππος Ορόσημο: (Παϊτάρης): Χειμαριώτης, Ρασήμ Ογλού 8(1), Μπίκος, Ιωαννίδης 2, Χαλκίδης 6(2), Πόλι 2, Τσικρίκης 4, Αλεμδάρ 25(3), Ζουρίδης, Λαύκας 6(1), Δόδογλου, Χαλήλ Ογλού.