Σαμπάν Ραμαδάν Ογλού

Ο Σαμπάν Ραμαδάν Ογλού είναι ένας διαχρονικός στυλοβάτης και πρωτεργάτης του Λεύκιππου, μιας και είναι ιδρυτικό μέλος και έκτοτε πάντα στην πρώτη γραμμή. Βρίσκεται πίσω από τα πλάνα της κάμερας των αγώνων μας εντός και εκτός έδρας, γενικότερα δε, είναι ο άνθρωπος για… όλες τις δραστηριότητες, που ενισχύουν την εξωστρέφεια και την προβολή του οργανισμού που ονομάζεται… Λεύκιππος Ξάνθης, στον τομέα της εικόνας .

Με ιδιαίτερη αγάπη για τη φωτογραφία, τόσο του… παλιού καλού καιρού όσο και τη σύγχρονη, έχει μια ιδιαίτερη “συμπάθεια” στα πτηνά του τόπου μας, τα οποία με μεράκι και μεγάλη υπομονή φωτογραφίζει. Πρόσφατα έχει εκδοθεί ένα μέρος του αρχείου του και ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Όμως ο αγαπημένος μας Άγιος… Σαμπάνιος ο… “Τζάμπα πάμε ” διακρίνεται και για την σημαντική κοινωνική του προσφορά μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, της οποίας είναι πιστός “οπαδός”!
Ο “Άγιος Σαμπάνιος… ο τζάμπα πάμε”, αγαπημένη προσφώνηση του προέδρου Ματθαίου Σαββίδη, είναι ο δικός μας Σαμπάν, ο δικός μας άνθρωπος!!!

  • Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες του αγαπημένου μας Σαμπάν μπορείτε να το απολαύσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  https://bit.ly/2Rmdqb5