Τα νέα της Ακαδημίας – 04.04.2023

Γεμάτο δράση, χαρούμενα πρόσωπα και πολλά καλάθια περιείχαν τα τελευταία 24ωρα για τα τμήματα υποδομής και τα αγωνιστικά τμήματα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές να δείχνουν το πλούσιο ταλέντο τους εντός και εκτός Ξάνθης.

Ο σκοπός των αγώνων για τα τμήματα υποδομής είναι τα παιδιά να αρχίσουν να αφομοιώνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλα όσα δουλεύουν με τους προπονητές τους στις καθημερινές προπονήσεις. Τα φιλικά παιχνίδια αποτελούν μια καλή ευκαιρία και παράλληλα όλοι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τον κύκλο επαφών τους και να περιέλθουν σε μια διαδικασία ομαδικής προσπάθειας.

Για τα αγωνιστικά τμήματα το εφηβικό τμήμα σε φιλικό αγώνα αντιμετώπισε στην Κομοτηνή τον Αίαντα Κομοτηνής όπως και το τμήμα U14 για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Το Σάββατο βρέθηκαν και τα τμήμα U12 και U11 του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που έδωσαν τις δικές τους αγωνιστικές μάχες με τα αντίστοιχα τμήματα του Άτλαντα Κομοτηνής. Ο Νίκος Ρετζέπης έμεινε ευχαριστημένος από τα παιδιά μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίχτες.

Προπονητές, παίχτες και γονείς αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους των δυο ομάδων της Κομοτηνής για τους συναρπαστικούς αγώνες και για τη φιλοξενία.

Το γεμάτο δράση πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με τον Αρίωνα Ξάνθης που διεξήχθη την Δευτέρα στις 19:30 στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ. Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για το πρωτάθλημα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ συγκέντρωσε περίπου 150 φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν έναν όμορφο αγώνα.

Ευχόμαστε στον προπονητή Γιάννη Θερμό και τους παίχτες να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το μπάσκετ όπως και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αρίωνα.

Φωτογραφίες τους αγώνες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ