Τα νέα των αγωνιστικών τμημάτων καλαθοσφαίρισης

Με μεγάλη χαρά ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είδες καλαθοσφαιριστές του να καλούνται στα κλιμάκια αγώνων και προπονήσεων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα για ακόμη μια φορά ο Φώτης Πουργιάζης κλήθηκε στην ομάδα U16 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και συμμετείχε στον αγώνα απέναντι στην αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Αγώνων που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων.

Λίγα 24ωρα αργότερα άλλοι δυο παίχτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ (Μποζ Σερήφ και Ρουκας Σεραφείμ) συμμετείχαν σε προπόνηση που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νοσοκομείου ΚΛΕΙΩ ΦΩΛΕΑ στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ συγχαίρει τους παραπάνω παίχτες και ευελπιστεί πως με ανάλογη αφοσίωση και δουλειά θα κληθούν και άλλα παιδιά στους αγώνες και προπονήσεις των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Ε.Ο.Κ.

Το τελευταίο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα για την Α’ φάση δίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το παιδικό τμήμα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που θα υποδεχτεί την Ασπίδα στις 15:00 στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ.

Οι παίδες μετά από έναν εξαιρετικό Β’ γύρο κατάφεραν να φτάσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να παίξουν όμορφο μπάσκετ συνδυάζοντας πάντα την αγωνιστική πειθαρχία και χαρά.

Τον Φεβρουάριο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι Παμπαίδες για το ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τους παίχτες να περιμένουν με ανυπομονησία τα συγκεκριμένα παιχνίδια.