Τα τελευταία νέα των τμημάτων υποδομής

Επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια περιλάμβανε το αγωνιστικό μενού για τα τμήματα υποδομής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που συνεχίζουν το πρόγραμμα τους βάσει του σχεδιασμού αλλά και των αγωνιστικών τους προγραμμάτων.

Την αρχή πραγματοποίησαν οι κορασίδες του Παναγιώτη Πεχλιβανίδη που υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα της Ασπίδας για την 1η αγωνιστική του Β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Παρά τις ελλείψεις λόγω σχολικών υποχρεώσεων οι νεαρές καλαθοσφαιρίστριες παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μπόρεσαν να δείξουν ένα μέρος των δυνατοτήτων αλλά και της αγωνιστικής προόδου που έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια.

Μετά την ήττα από την Ασπίδα, επόμενος αγώνας για τις κορασίδες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ είναι στις 17 Δεκεμβρίου όταν και θα φιλοξενήσουν την Φιλία Ορεστιάδας.

Το Σάββατο οι Παιδικό τμήμα και οι Παμπαίδες ταξίδεψαν στη γειτονική Καβάλα για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους  με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Αγίας Βαρβάρας.

Το παιδικό γνώρισε την ήττα με 75-45 έχοντας πολλές σοβαρές απουσίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι έπαιξαν παιδιά γεννημένα το 2009 κι 2010 και μάλιστα για αρκετό διάστημα. Η σύνθεση του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ: Ζαβούρας, Κουντουσάκης, Παπαδόπουλος, Βασαλάκης, Μερμικλής, Μελίδης, Γουδέλης,Μπατζάκ, Παναγιωτίδης Σάββας, Παναγιωτίδης Γιώργος (2009),Ρούκας(2009), Βάμπουλας (2010), Καραμανλής (2010), Κεμπαρίδης (2010).

Πριν το παιχνίδι, η Παμπαίδες σε μια αναμέτρηση που είχε ως στόχο τη χαρά του αθλήματος και την απόκτηση παραστάσεων και εμπειριών για τους αθλητές του συλλόγου, έπαιξαν με την Αγία Βαρβάρα.  Οι προπονητές Γιώργος Κούτρας και Μάνος Σταυρίδης χρησιμοποίησαν τους Ζάμπρα, Παρσάνογλου, Ιωσηφίδης, Βλαχοδήμο, Γκίγκη, Βάμπουλα, Ρούκα, Καραμανλή, Κεμπαρίδη, Μπούρα, Μπαλασίνα, Παναγιωτίδη, Μαργαρίτη,  Δρακόπουλο και Χατζόπουλο.

*** Η οικογένεια του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ συγχαίρει τον Φώτη Πουργιάζη που το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου συμμετείχε στον αγώνα της Μικτής ομάδας ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την αντίστοιχη της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Κλειστό Μίκρας Β’ στα πλαίσια του τουρνουά Ενώσεων. Ευχόμαστε στον Φώτη αλλά και σε όλα τα παιδιά του συλλόγου υγεία, πρόοδο και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων που έχουν θέσει.